Wings
 

Home
Up
Hille
Yael
Liam
Quint
Olsen
Qwiff
Bib
Sky
Troi
Thierry
Rice
Wings
Yoda

Wings

03-02-2006 t/m 10-02-2006

een labradoedel is een kruising tussen een labrador en een poedel

Wings is een Labradoedel van 11 maanden (febr 2006)

Wings kwam hier en was de eerste dag erg rustig en terughoudend. Opvallend rustig, dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. Gelukkig kwam hij de volgende dag al snel los maar hij is over het algemeen wel een rustige hond. Niet dat doorgeslagen over-enthousiaste blije gedrag. Was ook wel erg aangenaam om niet besprongen te worden als je binnenkomt maar gewoon rustig begroet te worden.

  Wings op de bank

Wings met Jeroen op de Bank

Hij is wel heel erg lief en aanhankelijk. Ondeugend ook, steeds proberen of hij niet toch naast je op de bank mag komen zitten, nee dus! Of toch weer even de blauwe theedoek uit de keuken pakken. Of het schuursponsje uit de gootsteen pikken.

Het is ook wel een schat om te zien, fijn ook om mee de winkels in te gaan, hij heeft een minder hoge aaibaarheidsfactor dan een Golden Retriever en dat is heerlijk.

Wings in de tuin

In de tuin

Hij heeft verder goed gegeten, goed gedronken, is bijzonder snel in zijn behoefte doen buiten, (wat een genot), en sliep ontzettend braaf in zijn bench en voor een hondenkoekje overal toe te bewegen. Aangezien hij voor Frolic alles wilde doen wat wij vroegen hebben we de Rodi-worst niet gebruikt. Even alleen thuisblijven in de bench is ook geen enkel probleem. We kregen de indruk dat het een bijzonder keurige en consequent opgevoede hond is.

Hij is mee geweest in de auto, boodschappen doen, naar de stad.

Hij is een aantal keer mee geweest naast de fiets Wij hebben Wings leren kennen als een bijzonder lieve, aanhankelijke en brave hond die soms lekker ondeugenden heerlijk speels is. Het was een genot hem te logeren te krijgen! Jammer dat het zo kort was!!

Wings in de auto

Achterin de Volvo

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hij houdt wel van een grapje

Wel grappig ook dat deze Labradoedel niet op een Koningspoedel of Labrador lijkt. Het lijkt nog het meest op een Bouvier of Schnauzer eigenlijk….. Overigens was het in het karakter soms wel terug te vinden hoor, die afstamming. Het ja-ik-hoor-je-wel-maar-ik-luister-zo-meteen-pas van de Koningspoedel, en het alles-van-de-grond-vreten van de Labrador waren herkenbaar. Met daarbij met stip op 1: de tissues uit de prullenbak halen!!

En als laatste :

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Op het kleed

 Lieve Wings…. Hopelijk zal jij een hele goede HulpHond worden die zijn baas ontzettend veel genot gaat bieden!

 

over 10000 visits served

op naar de 100000!

Counter

Gastenboek voor Homepage van de Haringen

 

 

Home | Volvo Pagina's | Wij | Actueel | Vakanties | Hulphonden | Receptenpagina | Engels / English

This site was last updated 02/17/06