Hille

 

Home
Up
Hille
Yael
Liam
Quint
Olsen
Qwiff
Bib
Sky
Troi
Thierry
Rice
Wings
Yoda

People have
visited my page!

 

 

Image Hosted by 
ImageShack.us 

Na lang nadenken hebben we besloten gastgezin voor HulpHond te worden (wat toen nog SoHo heette). Na een intake-gesprek met Dini krijgen we enkele weken later onze eerste pup. Dini haalt hem uit Kampen en brengt hem bij ons thuis. Een grote witte bol haar die Hille blijkt te heten. (Hille Alexander Dubble Touched Golden volgens zijn stamboom)

Image Hosted by ImageShack.us

Het blijkt een zeer hard groeiende superlieve hond te zijn. Een prachtig mooie beest. We moeten nog veel leren als gastgezin, dat is niet altijd even makkelijk. Maar de begeleiding van Dini is perfect. Het jaarlijkse uitstapje gaat naar de dierentuin in Amersfoort, waar ook een groepsfoto wordt gemaakt.  Als hij 8 maanden oud is moet hij naar de dierenarts voor castratie en röntgenfoto's van zijn heupen.

Image Hosted by ImageShack.us

We hebben er alle vertrouwen in maar groot is de tegenvaller als blijkt dat zijn heupen helemaal niet goed blijken te zijn, erger nog, ze zijn zo slecht dat zijn opleiding meteen stopt. Van HulpHond krijgen we enkele weken de tijd om te bedenken hoe we nu verder willen.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ondanks dat Hille heel erg lief en dierbaar is besluiten we toch om hem niet zelf te houden als huishond, maar om gastgezin te blijven voor HulpHond. Ze gaan een gezin zoeken voor hem en vinden die al snel. Hele lieve mensen die (terecht) erg blij zijn met deze mooie hond. Met moeite geven we Hille af. We krijgen daarna hele positieve verhalen en foto's over hem van zijn nieuwe baasjes, het gaat heel goed met Hille. Tot vlak voor zijn 2e verjaardag. Hille blijkt botkanker te hebben en ze moeten hem helaas in laten slapen. Wat een vreselijk bericht! Zo'n mooie, lieve hond, die niet last had van zijn slechte heupen.

     

Home | Volvo Pagina's | Wij | Actueel | Vakanties | Hulphonden | Receptenpagina | Engels / English

This site was last updated 01/05/06